«سحر احمدپور» بازیگر جوان سینمای ایران با فیلم «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» به جامعه سینمایی معرفی شد؛ بازیگری که با حجاب برتر وارد هنر سینما شده است و امیداوریم که همچنان حجاب برترش را حفظ کند.
میثم رشیدی مهرآبادی در وبلاگ شخصی خود نوشت: تا روی صندلی جاگیر شدم دیدم عوامل فیلم «چهارشنبه 19 اردیبهشت» روی صحنه آمدهاند. دختری چادری نظرم را جلب کرد. صدای خنده تمسخر آمیز چند نفر که پشت سرم نشسته بودند، نظرم جلب شد. میگفتند: فیلمی که بازیگرش چادری باشه معلومه خودش چی از آب درمیاد!
در ادامه مطلب ۵۵ پند کوتاه از فرمایشات حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام را در کتاب الکترونیک “پندهای کوتاه از نهج البلاغه” با فرمت PDF را دانلود و مطالعه کنید.
شاعر با اخلاص ، مدّاح با وفا، مخلص اهلبیت عصمت و طهارت علیهم السلام ((حضرت حاج آقاى هاشم زاده اصفهانى )) فرمودند: در اصفهان یک تکیه بانى بود بنام ((میرزا محمد)) که ایشان حالاتى داشت . یک روز به او گفتم براى ماتعریف کن که در این قبرستان چه دیدى ؟
الف) طلب فرزند
زنان و زایمان
آداب نام گذاری کودک
آداب عقیقه برای کودک
ب) شیردادن و تربیت کودک
دستورهایی برای حافظ شدن کودک در رحم
الف) طلب فرزند
حضرت رسول (صلی الله علیه و آله) میفرماید:
«فرزند صالح گلی از گلهای بهشت است و از سعادت انسان است که فرزند صالحی داشته باشد.»
و نیز میفرماید: «بیماری فرزند, کفاره گناهان پدر و مادر است. »
رعضه در تمام مشقت ها با حضرت ابراهیم(ع) همراه بود تا آن که حضرت او را به همسری یکی از فرزندانش درآورد و خدای تعالی فرزندانی به آنها عنایت فرمود که همه بر مسند نبوت و پیامبری قرار گرفتند.
نمرود با دخترش (رعضه) نشسته بودند و منظره آتش انداختن حضرت ابراهیم(ع) را نگاه میکردند.
دختر نمرود بالای بلندی ایستاد تا ماجرا را به خوبی ببیند، دید که ابراهیم(ع) در میان آتش است اما در محوطه آتش، گلستانی ایجاد شده است.
دختر نمرود گفت: ای ابراهیم این چه حالی است که آتش تو را نمیسوزاند؟
“ بــه نــام خــداونــد جــان و خـرد کــزیـن بـرتـر انـدیـشـه بـرنـگـذرد خــداونــد نــام و خــداونـد جـای خـــداونـــد روزی ده رهـــنـــمــای ”
- فردوسی -
به نام خداوند جان و خرد کــزیـن بـرتـر انـدیـشـه بـرنـگـذرد
خــداونــد نــام و خــداونـد جـای خـــداونـــد روزی ده رهـــنـــمــای
خـداونـد کـیـوان و گـردان سـپـهـر فــروزنــده مــاه و نــاهــیــد و مــهـر
ز نـام و نـشـان و گـمـان بـرتـرست نــگــارنــدهٔ بــر شــده پـیـکـرسـت
بــه بــیــنــنــدگــان آفــریــنــنـده را نــبــیــنــی مــرنـجـان دو بـیـنـنـده را
نــیــابــد بــدو نــیــز انــدیــشــه راه کــه او بــرتـر از نـام و از جـایـگـاه
سخن هر چه زین گوهران بگذرد نـــیـــابـــد بــدو راه جــان و خــرد
خــرد گـر سـخـن بـرگـزیـنـد هـمـی هــمـان را گـزیـنـد کـه بـیـنـد هـمـی
ستودن نداند کس او را چو هست مــیـان بـنـدگـی را بـبـایـدت بـسـت
خرد را و جان را همی سنجد اوی در انـدیـشـهٔ سخته کی گنجد اوی
بــدیــن آلــت رای و جــان و زبـان ســتــود آفــریــنــنــده را کـی تـوان
بـه هـسـتـیـش باید که خستو شوی ز گــفــتــار بــیکــار یـکـسـو شـوی
پــرســتـنـده بـاشـی و جـویـنـده راه بـه ژرفـی بـه فـرمـانـش کـردن نگاه
تـــوانـــا بـــود هـــر کـــه دانــا بــود ز دانـــش دل پـــیـــر بـــرنـــا بـــود
از ایـن پـرده بـرتـر سخنگاه نیست ز هـسـتـی مـر انـدیشه را راه نیست
در آیه 56 سوره احزاب آمده است که «خدا و فرشتگان بر پیامبرش درود و صلوات می فرستند.» اکنون این پرسش مطرح می شود که مفهوم صلوات خدا و فرشتگان چیست و کیفیت صلوات بر پیامبر(صلوات الله علیه) چگونه است.
براساس روایاتی که شیعه و سنی به طور گسترده، به نقل آن پرداخته اند، کیفیت صلوات بر آن حضرت به دست می آید.
ابوحمزه ثمالی از کعب بن عجره حدیث می کند، آنگاه که آیه صلوات بر پیامبر نازل شد، گفتیم: یا رسول ا... ما می دانیم که چگونه بر شما سلام دهیم اما کیفیت صلوات بر شما چگونه است. حضرت فرمودند که بگویید: «اللهم صل علی محمد و علی آل محمد کما صلیت علی آل ابراهیم انک حمید مجید اللهم بارک علی محمد و علی آل محمد کما بارکت علی آل ابراهیم انک حمید مجید.»
منبع : تفسیر منهج الصادقین، ج 7، ص 335/ سنن ابن ماجه ج1، ص 293
عقیق: «در یکی از ملاقات های عمومی آقا، جمعیت فشردهای توی حسینیه نِشسته بودن و به صحبتای ایشون گوش میدادن. من جلوی جمعیت، بین آقا و صف اوّل وایساده بودم.
اون روز، بین سخنرانی حضرت آقا، بارها نگاهم به پیرمرد لاغراندامی افتاد که شبکلاه سبزی به سر داشت و شال سبزی هم به کمرش.
تا سخنرانی آقا تموم شد، بلند شد و خیز برداشت طرف من و بلند گفت:
اینها نواهایی است که هر ساله ما رابه دوران کودکیمان می برد.
آنجا که وقتی از ایران ایران، خون و مرگ و عصیان می خواند منتظر بهار و آزاد و رها بودن بودیم. آنروزها این نواها چنان بر جان و وجود دانش آموزان طنین انداز بود که امروز همان دانش آموزان ایران را به قله های بلند پیشرفت رسانده است.
آن روزها نوای شبانگاهی دلهای عاشق چنان جوانان و نوجوانان این مرز و بوم را شیدا نمود که کارهای بزرگی را رقم زدند. آنان که قدم در راهی بی بازگشت و جانهای مشتاق خود را در دست گرفتن و شدند ستارگانی که راه را می شود با آنها یافت و نواهای انقلابی بعد از پیروزی انقلاب سالیان سال در مدارس خوانده شد و نوستالژی دهه ۶۰ بود.
«خوشا ای دل هنگامی که جان پر شررشان را در زیر باران گلوله ها دیدی »
به مناسبت ۳۶ امین سالگرد پیروزی انقلاب، نوستالژی های دهه ۶۰ ( ۳۶ سرود انقلابی ) امروز به ما رسیده بشنوید تا دلهایتان صفا یابد:
جن ها دارای روح و نفس هستند و از بین خودشان پیامبر ندارند و بایستی از دستورات پیامبر آدمیان پیروی کنند چنانکه عده ای از آنها به حضرت مسیح گرویدند و عده ای دیگر به حضرت محمد ( ص ) و بعضی از آنها از دستورات خداوند سرپیچی می کنند آنها هم خوب و بد , ظالم و مومن دارند . دارای مذاهب گوناگونند
عبادتشان طبق همان عقیده ی دینی است که دارند , مثلا جن های مسلمان نماز می خوانند و روزه می گیرند و وظیفه دارند تمام آداب را بجا آورند به خدمت پیامبر و ائمه هدا می رسند و مسائل دینی و حلال و حرام خود را می پرسند . سعد اسکاف می گوید : به منزل امام باقر ( ع ) رفتم ... اشخاصی از اتاق امام خارج شدند که مانند ملخهای زرد بودند و پوستین در تن داشتند و از زیادی عبادت لاغر شده بودند ... امام فرمود آنها برادران تو از طایفه جن هستند که به خدمت ما می آیند و مسائل دینی و حلال و حرام خود را از ما می پرسند.
خدا رحمت کند علامه بزرگوار محمد تقی جعفری این فیلسوف بی آلایش را. ایشان خیلی متواضع بودند، یک بار ایشان کتابی تحلیلی فلسفی مینویسند که با استقبال فراوانی در بین علمای حوزه روبرو میشود. طوری که کتاب فروشی اسلامیه در بازار تهران ویترین پشت مغازه اش را یکدست خالی میکند و فقط این کتاب را می گذارد...ایشان یک بار گذری وارد این مغازه میشوند، از مغازه دار میپرسند این کتاب چیست و چگونه است؟ یعنی از کیف و کمیت و قیمت...
مغازه دار که ایشان را نمیشناخته لبخندی میزند و نگاهی به ظاهر ساده و لهجه شیرین علامه می اندازد و میگوید: "حاج آقا اون کتاب سطحش خیلی بالاست به درد شما طلبه ها نمیخوره!"...علامه هم با لبخند تشکر میکنند و بیرون می آیند...
چهارشنبه شب هفته گذشته، نامهای سرگشاده به نقل از مقام معظم رهبری در صفحات اجتماعی و وبسایتها منتشر شد که مخاطب آن جوانان اروپایی و آمریکایی شمالی بودند، ایننامه بازتاب گستردهای در رسانههای مختلف جهان داشته است.
در زیر متن این نامه به 12 زبان ترجمه شده و قابل مطالعه می باشد.(برای مشاهده و انتقال به صفحه انتخابی کلیک کنید)
نیازی نیست عاشق سینهچاک سینما باشی تا نام «الهام چرخنده» برایت آشنا باشد. هر چند به نظر می رسد اساسا سینما و شهرت باهم گره خوردهاند و به واسطه این صنعت پر هزینه و البته پردرآمد، این روزها شاهد رونمایی از چهره های جوان و تازه ای در سینمای ایران هستیم، اما به مرور زمان و با وقوع شماری از اتفاقات، برخی چهره ها خاصتر می شوند.
یکی خاص می شود مانند «گ.ف» که پا بر روی تمامی ارزش های اخلاقی و انسانی می گذارد و از این راه به شهرت می رسد و خود را مضحکه حامیان سابقش می کند و دیگری «خاص» می شود به واسطه بازگشت به ارزشهای اخلاقی و قرار گرفتن در مسیر قرآن و اهل بیت(ع).
یکی به «برهنگی» و «غرب زدگی» شهره می شود و دیگری به «حجاب» برتر و «زهرایی» شدن.
امام حسن عسكرى(علیه السلام) يازدهمين امام شيعيان، در روز جمعه هشتم ربيع الثانى، سال ۲۳۲ ه.ق (۱) در مدينه منوره ديده به جهان گشود،(۲) و عالم را با نور جمال خويش روشن نمود. پدر بزرگوار آن حضرت، امام هادى (علیه السلام) و مادرش بانويى پارسا و شايسته است كه از او به نامهاى «حُديثه»، «سليل» و «سوسن» ياد شده است. اين بانوى گرامى از زنان نيكوكار و داراى بينش اسلامى بوده در فضيلت او همين بس است كه پس از شهادت امام حسن عسكرى(عليه السلام) پناهگاه و نقطه اتكاى شيعيان در آن دوره بحرانى و پراضطراب به شمار مىرفت.(۳) مدت امامت امام حسن عسكرى(عليه السلام) شش سال، و با سه نفر از خلفاى عباسى كه هر يك از ديگرى ستمگرتر بودند، معاصر بود:
المعتز باللّه - المهتدى باللّه - و المعتمد باللّه
امامت حضرت از سال ۲۵۴ شروع شد و در ۲۶۰ ه.ق با شهادت آن حضرت پايان يافت. به مناسبت سالروز ولادت آن امام همام، در اين مجال نگاهى داريم به برخى «انتظارات حضرت» از شيعيان خويش، اميد كه ره توشتهاى باشد براى همه آنهايى كه بر خط امامت و ولايت سير مىكنند.
چگونه است که گاهی آدمی را چنان غرور و خودپرستی فرا می گیرد که گویا باید همه عالم در مقابل او سجده کنند و اگر بتواند حاضر است همه دنیا را تسخیر کند . در حالی که چنین فردی با یک سردرد کوچک، همه دنیا رادر مقابل خویش کوچک می بیند و حاضر است همه هستی خویش را برای بهبودی سردرد جزیی خویش بپردازد . به راستی منشا این همه جنگ ها، قتل ها، جسارت ها، گناه در زندگی آدمی، بی حرمتی ها و . . . در زندگی بشر چیست؟
از نظر اسلام يكي از گناهان بزرگ توهين به ديگران است. پيامبر اكرم(ص) فرمود: «أَذَلُّ النَّاسِ مَنْ أَهَانَ النَّاس» پست ترين و ذليل ترين مردم كساني هستند كه به مردم توهين مي كنند. روايات اسلامى نشان مى دهد كه اسلام براي شخصيت فردي و حيثيت اجتماعى مؤمنان -كه اعلي درجۀ مومنان، معصومين(ع) مي باشند- احترام قائل است. هر كس به هر وسيله اي معصومين(ع) را با دشمني تمام مورد اهانت و توهين قرار دهد، گرفتار خشم و غضب الهي خواهد شد. قرآن از سزاي كسي كه به ديگري توهين كند و او را مورد تهمت قرار دهد، به عذاب عظيم تعبير مي كند. اگر كسي به ديگري توهين كند، بايد هر چه سريع تر توبه كند. تخريب صورت گرفته را جبران نمايد.
ما هم به دفاع از حریم پاک و مقدّس رسول الله(صلی الله علیه و آله و سلّم) و بطور کلّی چهارده معصوم(صلواتُ الله و سلامُه علیهم أجمعین)، این اهانات رو که بی شک از روی حماقت، عداوت، پستی و رذالت سر زده، محکوم میکنیم. عمل قبیحشون، کار جدیدی هم نیس. قبلاً هم بوده و متأسفانه بعداً هم خواهد بود. ولی إن شاء الله که فهم و ذکاوت و بصیرت، خدا به همه ما بده تا با فکر و عمل و بینشِمون، همه اون کُفّارِ کفتار صفت رو سرِ جاشون بنشونیم. و همه هم میدونیم که هر چقدر اون افراد و گروه های مُلحِد بر اعمال و افکار شومِ خود بیفزایند، باز هم عشق و محبت آل الله در قلب ما ایرانیها و سایر مسلمونای دنیا به اندازه یه اپسیلون هم کم و کمرنگ نخواهد شد.
زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
ـ شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت پس همیشه شاد باش امروز را برای ابراز احساس به عزیزانت غنمینت بشمار شاید فردا احساس باشد اما عزیزی نباشد
ولادت با سعادت اشرف اوصياء ؛ خاتم الانبياء؛ خير المرسلين؛ حبيب اله العالمين ؛ طبيب القلوب المومنين ؛ پيامبرعطوفت ورافت و رحمت ،حضرت محمد (ص) و آغاز هفته وحدت بر مسلمانان وشيعيان ومحبان خاندان عصمت و طهارت عليهم السلام مبارك باد
********به وبلاگ من خوش آمدید*********
خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم .
آمین یا رب العالمین