مجلات عمومی و تخصصی در زمینه های مختلف می باشد. شما می توانید این مجلات را به صورت آنلاین مشاهده کنید و یا آنها را دانلود نمایید. برای مشاهده آنلاین مجلات، باید کمی صبر کنید تا صفحه به طور کامل لود شود.
غذاهای فلفلدار از خود نوعی گاز متصاعد میکنند که این گاز باعث نفوذ در “ریهها” شده و در “سیستم گوارشی” تغییراتی را نیز به وجود میآورد که جلوی ترشح “هورمون گرسنگی” را میگیرد.
گفتنی است؛ امروزه برای لاغر شدن موضعی از انواع فلفل استفاده میکنند و بو و رنگ فلفلها خواص درمانی زیادی دارند.
بوی فلفل “کلسترول” را در رگها از بین میبرد و مانع از تخریب “سیستم قلبی و عروقی بدن” میشود.
از این رو همواره پزشکان توصیه میکنند تا در پخت و طبخ هر غذایی از مقدار زیادی فلفل یا فلفل دلمهای استفاده شود زیرا بویی که از آن متصاعد میشود میتواند چربیهای بدن را بسوزاند.
جام نیوز نوشت : هر ماده غذایی را بعد از خرید و قبل از گذاشتن در یخچال نباید شست. عده ای هم معتقدند اگر برخی مواد غذایی مانند میوه ها و سبزی ها را بشویند و داخل یخچال بگذارند، ماندگاری اش پایین می آید و به همین دلیل خوراکی ها را بدون شستن داخل یخچال می گذارند. برای اینکه بدانید بهترین راه برای نگهداری مواد غذایی در یخچال چگونه است، این مطلب کوتاه اما کاربردی را بخوانید.
حامد زمانی این روزها با آهنگ مرگ بر آمریکا محل توجه و اقبال عمومی است و البته دشمنان نیز به دلیل همین موسیقی او را مورد هجمه قرار دادهاند. اما این اولین آهنگ حامد زمانی درباره آمریکا و دشمنان نبوده است. او پیش از این ترانه «مکر شیطان» را خوانندگی کرده است.
او برای قبله اول مسلمین «قدس» خوانده است. و برای نقش زنان در بیداری اسلامی نیز ترانه دیگری خوانده است.
عکس یک دختر بود که ، زیرش نوشته بود "اجمل بنات عصرها" یعنی: « زیباترین دختر روزگار » گفت : آقایان من درباره این عکس از شما سوالی می کنم . اگر شما را مخیر کنند بین اینکه با این دختر بطور مشروع و قانونی ازدواج کنید – از همان اولین لحظه ملاقات عقد جاری شود و حتی یک لحظه هم خلاف شرع نباشد – و هزار سال هم زندگی کنید . با کمال خوشرویی و بدون غصه ، یا اینکه جمال علی (ع) را مستحبا زیارت و ملاقات کنید . کدام را انتخاب می کنید .
از علامه جعفری می پرسند چی شد که به این کمالات رسیدی ؟!
ایشان در جواب خاطره ای از دوران طلبگی تعریف میکنند و اظهار میکنند که هر چه دارند از کراماتی است که
یکی از علل اصلی آلودگی هوا در کلان شهر به ویژه تهران ، تردد خودروهای فرسوده ای است که چندین برابر خودروهای استاندارد ، آلایندگی دارند.
هر چند آمار قابل اتکایی از تعداد خودورهایی که در تهران تردد می کنند وجود ندارد ولی شاید برآورد ۴٫۵ میلیون خودرو ،به واقعیت نزدیک باشد. از این تعداد ، قریب به یک میلیون خودرو عمری بالای ۲۰ سال دارند و در حالی که همسالان آنها در دنیا ، بازیافت شده اند، اینان همچنان به کار آلوده کردن هوا و سرطانی کردن مردم ادامه می دهند.
خودروهای فرسوده ، البته مختص تهران نیستند و شهرهای دیگر نیز از شرّ آنان امان ندارند.
هر چند در سال های اخیر ، اقداماتی برای خروج خودروهای فرسوده از رده انجام شده ولی واقعیت این است که خودروسازان داخلی توان پاسخگویی به پروسه جایگرینی را ندارند کما این که بسیار پیش آمده که رانندگان تاکسی بعد از تحویل خودروی فرسوده خود ، ماه ها بدون خودرو – شما بخوانید بدون درآمد – مانده اند و این در حالی است که پروسه تعویض خودرو می بایست “به قید فوریت” باشد.
استفاده از پتانسیل خودرو سازان خارجی می تواند یکی از راه های تسریع جایگزینی خودروهای فرسوده باشد.
در سال ۱۳۷۴ ، شرکت خودروسازی تویوتای ژاپن، پیشنهادی غیر رسمی به ایران کرد تا اگر مورد پذیرش اولیه قرار بگیرد، آن را رسماً اعلام و پیگیری کند.
برگرفته از منابع مختلف نوشته شده توسط شهید دکتر مصطفی چمران و مهندس مهدی چمران: تولد،تحصیلات: دکتر چمران از 15 سالگی در درس تفسیر قرآن آیت الله طالقانی در مسجد هدایت حاضر می شد. و در دوره ی دانشجویی در جلسات درس فلسفه و منطق شهید مرتضی مطهری شرکت می جست در زمانی که مسلمان و متدین بودن به قهقرایی گرایی و ارتجاع تعبیر می شد. از اعضای فعال انجمن اسلامی دانشجویان بود.
استادى در شروع کلاس درس، لیوانى پر از آب به دست گرفت. آن را بالا گرفت که همه ببینند. بعد از شاگردان پرسید: به نظر شما وزن این لیوان چقدر است؟ شاگردان جواب دادند ۵٠ گرم، ١٠٠ گرم، ١۵٠ گرم.
استاد گفت: من هم بدون وزن کردن، نمیدانم دقیقاً وزنش چقدر است. اما سوال من این است: اگر من این لیوان آب را چند دقیقه همین طور نگه دارم، چه اتفاقى خواهد افتاد.
شاگردان گفتند: هیچ اتفاقى نمیافتد.
استاد پرسید: خوب، ...اگر یک ساعت همین طور نگه دارم، چه اتفاقى میافتد؟
دو روز پیش با دوست عزیزم مرتضی رمضانیان برای ضبط موسیقی مقامی به شهر درگز رفتیم ...شهری مرزی که در مرز ایران و ترکمنستان واقع شده است...در منطقه ای کوهستانی و بس زیبا... از جاده های کوهستا نی عبور کردیم و دامنه های پر از برف را پشت سر گذاشتیم و به درگز رسیدیم...مهمان جناب اقای پاکزاد مسئول موسیقی اداره ارشاد درگز بودیم...جای شما خالی بسیار خوش گذشت...پذیرایی گرم و صمیمی اقای پاکزاد و همسر کدبانو و پسر مهربانشان خاطره ای خوش برای ما رقم زد...غرض ما
بعضی مواقع است انسان به این نتیجه می رسد که واقعا دنیای مذموم شده ناپسند است و از صمیم قلب می خواهد که از آن دل کنده و زندگی الهی داشته باشد؛ اما راهکار آن و اینکه چگونه این امر را به واقع محقق کند، نمی داند. در این مجال برآنیم که در این زمینه با هم مروری داشته باشیم به میان راه های رسیدن به این مقصود.
یه وقتایی آدم با خدا حرف می زنه . یه وقتایی با خودشم حرف میزنه ! یه وقتا از همه چی خوشحالیم یه وقتایی از ترک دیوار هم خندمون می گیره . یه وقتایی از بی پولی می خندیم ! یه وقتایی از این که تو جیبت پول نیست خجالت میکشی دست تو جیبت کنی و گاهی خجالت میکشی خونه بری چون دست خالی داری میری. دست پر رفتن به معنی ولخرجی نیستا . به هر حال خانومت ، خانومه ! به محبت مردش دلش خوشه ، گاهی غر میرنی چرا در بازه دم خر درازه کسی با ما نمیسازه … اما اکثر ادما خوشبختن ولی خوش وقت نیستن ، و متاسفانه نمیدونن اصلا چیه این که هیچ چون نمیدونن به زمین و زمان هم ناسزا میفرستن .
********به وبلاگ من خوش آمدید*********
خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم .
آمین یا رب العالمین