بزرگترین و گرانبهاترین منبع هر سازمان، افراد آن هستند. بیشترین توان بالقوه برای رشد، بهرهوری، عملکرد، موفقیت و سودآوری، در مهارتها و تواناییهای افراد متوسط نهفته است.
البته میدانیم که نمیتوانید به افراد دیگر انگیزه دهید، اما میتوانید موانعی که آنها را از انگیزه دادن به خودشان باز میدارد، از میان بردارید. همه بحث انگیزش درباره خودانگیزشی است. به عنوان مدیر میتوانید محیطی ایجاد کنید که این توان بالقوه برای خودانگیزشی به طور طبیعی و خودبهخود آزاد شود.
سلام بر تو که مهربانی هایت از شمار زائران انبوهت بسیار بیشتر است.
امروز، سلام اشکبار ما با سوختن «اباصلت» همراه شده است.
ما و او ـ هر دو ـ داغدار خورشیدی هستیم که غروب می کند.
سلام بر تو ای خورشید تابان خراسان که تمام انگورها، مرثیه خوان واپسین لحظات توانَد.
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا ، ایها الامام شهید و رئوف ، السلام علیک یا مولی و ابن مولی
از حُزن عرفانی ـ که حالتی ممدوح و بیدارکننده و غفلت زداست ـ که بگذریم، خواهیم دید که در سراسر ادبیات کهن ما، عارفان، سخن در نکوهش غم رانده اند و هر کدام از ادبا و شعرا، از راه های مختلف، در محو آن کوشیده اند و خواسته اند به گونه ای، نشاط و جوشش و شادی را در درون آدمی و در بطن جامعه، گسترش دهند. البته در مورد این که چرا با وجود این تلاش ها، در بین عامه مردم ما و حتّی میان خواص، اشعار حُزن انگیز، مطلوب تر و رایج تر است، باید گفت عوامل گوناگونی مؤثّر بوده اند که زمینه را برای پذیرش و رواج افکار حُزن انگیز، هموار می کردند و از آن جمله می توان به حوادث تلخ تاریخی (مانند: جنگ ها و حمله دشمنان خارجی به ایران و قتل و غارت و ویرانی شهرها و آبادی ها)، ظلم و ستم شاهان و حکمرانانی که در مقاطعی از تاریخ بر مردم، حکومت می کرده اند و تأثیر تصوّف (رواج دنیاگریزی و دنیاستیزی)، اشاره نمود. همچنین به نظر می رسد که جاذبه خود اشعار هم در این زمینه بی تأثیر نیست؛ چرا که در ادبیات ما، اشعار غم انگیز، عمدتاً جوهره شعری قوی تر و زیبایی و جذّابیت بیشتری دارند و این، شاید به هبوط انسان و سرگذشت آدمی باز گردد که از بهشت و جوار خداوند، به زیر آمده است و در غربت زندگی زمینی، گرفتار شده است و این خود، حکایت دیگری است که:
افرادی که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارند و نمیتوانند از محصولات لبنی استفاده کنند، برای جلوگیری از کمبود کلسیم میتوانند شلغم بخورند. ولی شلغم دارای سدیم بالایی بوده و مبتلایان به فشارخون باید با احتیاط آن را مصرف کنند
سرما خوردگی نوع خاصی ازعفونت حاد دستگاه تنفسی فوقانی (حلق و بینی) می باشد که ازآن به عنوان شایع ترین بیماری درانسان ها یاد می کنند. این بیماری ساده ممکن است به دنبال درگیری باسایر بیماری ها، افرادی باسنین بالای 60سال را دچار عاقبت مرگ نماید و یا درکودکان، تب با درجات بالا باعث ایجاد تشنج وآسیب های مغزی درکودک شود.
این سبزی از انواع سبزیهای نادری است که دارای آرسنیک و روبیدیم است. این دو عنصر با کمک گوگرد در جلوگیری از مرض جذام نقش مهمی دارند.
دیگر فواید شلغم در ادامه مطلببخوانید!
بیست و هشتم صفر سال 11 هجری قمری پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) در 63 سالگی ، چشم از جهان فروبست .
آن بزرگوار 52 سال قبل از هجرت ، در شهر مکه متولد شد . حضرت محمد (ص ) از اوان جوانی به خاطر صداقت و درستی اش ، از محبوبیت خاصی در جامعه آن روز مکه برخوردار بود و بدین لحاظ به او لقب امین داده بودند .
حضرت محمد(ص ) در 40 سالگی ، به امر خداوند متعال به مقام بلند نبوت مبعوث شد تا مردم را به سوی خداوند یکتا ، عدالت و برادری دعوت کند و امتیازات موهوم قومی ، نژادی
معماری سانفرانسیسکویی، طراحی داخلی و فنگ شویی مکعبی پر از عطر و رایحه را پدید آورده است. مسکن سیار جمع و جوری است که نیازهای کاری و زندگی را برای مشتری سرشناس خود یعنی معلم فنگ شویی لیو مینگ فراهم آورده است. طراحی دو طبقه برای رفع نیاز مینگ برای جادادن برای کلاس های فنگ شویی در حال رشدشدر فضایی به میزان ۱۱۰۰ فوت مربع در خانه زیرشیروانی است. آپارتمان بر اساس اصول فنگ شویی یین (خصوصی و بسته) و یانگ (عمومی و باز) پیکر بندی شده است و ترجیح مینگ مدرنیسم ذن است که در مکعبی
طراحی اصلی چتر در طی قرون متمادی تغییری نیافته است. دلیل اصلی این است که چتر با وجود ویژگی های ساده ای که دارد توانسته فوق العاده خوب عمل کند. تا هر کسی که مدل جدیدی را برای چتر طراحی می کند که واقعا بعضی مزایای واقعی را نسبت به مدل های قدیمی تر ارائه می دهد افراد باز به استفاده از مدل های قبلی حاضر در بازار ادامه می دهند. به هر حال فقط تعداد کمی از افراد هستند که چتری که عالی داشته
تو مسجد داشتم سجاده آماده میکردم برای نماز، همین که چادر مشکی را از سر برداشتم تا چادر نماز بر سر کنم گفت: این همه خودت را بقچه پیچ میکنی که چی؟ برگشتم به سمت صدا، دختری را دیدم که در گوشه ی نمازخانه نشسته بود. پرسیدم: با منی؟
********به وبلاگ من خوش آمدید*********
خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم .
آمین یا رب العالمین