کودکی که آماده تولد بود نزد خدا رفت و از او پرسید:
می گویند فردا شما مرا به زمین می فرستید، اما من به این کوچکی وبدون هیچ کمکی چگونه می توانم برای زندگی به آنجا بروم؟
خداوند پاسخ داد: در میان تعداد بسیاری از فرشتگان،من یکی را برای تو در نظر گرفته ام، او از تو نگهداری خواهد کرد
اما کودک هنوزاطمینان نداشت که می خواهد برود یا نه،گفت : اما اینجا در بهشت، من هیچ کاری جز خندیدن و آواز خواندن ندارم و این ها برای شادی من کافی هستند.
خداوند لبخند زد: فرشته تو برایت آواز خواهد خواند و هر روز به تو لبخند خواهد زد تو عشق او را احساس خواهی کرد و شاد خواهی بود
کودک ادامه داد: من چگونه می توانم بفهمم مردم چه میگویند وقتی زبان آنها را نمی دانم؟…
خداوند او را نوازش کرد و گفت: فرشتهّ تو، زیباترین و شیرینترین واژه هایی را که ممکن است بشنوی در گوش تو زمزمه خواهد کرد و با دقت و صبوری به تو یاد خواهد داد که چگونه صحبت کنی.
کودک با ناراحتی گفت: وقتی می خواهم با شما صحبت کنم ،چه کنم؟
اما خدا برای این سوال هم پاسخی داشت: فرشته ات دست هایت را در کنار هم قرار خواهد داد و به تو یاد می دهد که چگونه دعا کنی.
کودک سرش را برگرداند و پرسید: شنیده ام که در زمین انسان های بدی هم زندگی می کنند،چه کسی از من محافظت خواهد کرد؟
فرشته ات از تو مواظبت خواهد کرد ،حتی اگر به قیمت جانش تمام شود .
کودک با نگرانی ادامه داد: اما من همیشه به این دلیل که دیگر نمی توانم شما را ببینم ناراحت خواهم بود.
خداوند لبخند زد و گفت: فرشته ات همیشه دربارهّ من با تو صحبت خواهد کرد و به تو راه بازگشت نزد من را خواهد آموخت،گر چه من همیشه در کنار تو خواهم بود
در آن هنگام بهشت آرام بود اما صداهایی از زمین شنیده می شد.
کودک فهمید که به زودی باید سفرش را آغاز کند.
او به آرامی یک سوال دیگر از خداوند پرسید:
خدایا !اگر من باید همین حالا بروم پس لطفآ نام فرشته ام را به من بگویید..
اسوه عاشقی و دلدادگی بر همه محبان و جانبازان مبارک باد
کریم باوفا، آقا ابوالفضل
خداوند سخا، آقا ابوالفضل
دلی دارم که نذر مرقد توست
ببر تا کربلا، آقا ابوالفضل!
عباس(ع) آمد تا برادری را معنا کند، وفا را شرح دهد، ایثار را الگو باشد، شجاعت را
تفسیر کند و دلاوری را مصداقی والا گردد. میلادش مبارک.
جانباز، با لبخند زخم خویش، خاطرات خفته عباس(ع) را در کربلا بیدار می کند.
ولادت حضرت ابوالفضل(ع) و روز جانباز مبارک باد.
جانبازان، یادگاران روزهای عشق و حماسه اند؛ خاطرات مجسّم سال هایی که درهای آسمان
به روی عاشقان باز بود و فرشتگان در آسمانِ زمین گرم گلچینی بودند.
ولادت حضرت ابوالفضل(ع) و روز جانباز مبارک باد.
سلام بر تو ای جانباز که زیباترین فرصت پرواز را در بال های شکسته ات می توان یافت. ولادت حضرت ابوالفضل(ع) و روز جانباز مبارک باد
میلاد امام حسین (ع) در سوم شعبان سال چهاردهم هجرت در مدینه میلاد آزادگی، شجاعت، اخلاص، ایثار، حماسه و عرفان است. از اینرو، روز پاسدار نامیده شده، زیرا مرگ را پل عبور به آخرت میدانست و بقا. را در فنا میجست و پیروزی را در شکست، زندگی را در مرگ میدید و ماندن را در رفتن و حضور را در غیبت میشناخت و شهادت را حضور جاودانه در تاریخ میدانست و مرگ را برای فرزندان آدم همچون گلوبندی زیبا بر سینه دختری جوان شایسته دید. اباعبدالله (ع) شناگر دریای خون بود و رهپوی وادی عشق در قربانگاه خود در آخرین لحظات نیز سرود توحید و رضا خواند. حسین (ع) کربلایی نیست، جهانی است، حسین (ع) هم راه است و هم راهنما، هم کاروان است و هم قافله سالار، کشتی نجات است و مشعل هدایت. هنوز هم بشریت تشنه درسهای مکتب عاشورا است؛ مکتبی که الفبای آن فداکاری، جانبازی، خلوص و خدا محوری است. حسین (ع) چشمهای از حقیقت و حریت است که نا ابد کام تشنگان آزادی را سیراب میسازد. منطق امام حسین (ع) در 56 سال زندگی نفی خود برای اثبات خداست و محرم، وجدان همیشه بیدار تاریخ و گلوی فریاد گر زمان است و گردان قتلگاه زیباترین معبد عشق؛ و شهادت امام حسین (ع) در شهز دهم محرم سال شصت و یک هجری در کربلا، حضور همیشگی در همه زمانها و زمینها بود و تربت کربلا، خاکی آمیخته به خون خداست.
ایام فرخنده میلاد حضرت اباالفضل العباس، امام سجاد ،امام حسین ، حضرت علی اکبر و امام زمان علیهم السلام در این ماه است. و این ماه دروازه ورود به ماه پربرکت رمضان است.
ماه شعبان را به همان اندازه که محرم پر از اندوه و ماتم است، شاد و مفرح کنید.ما به همان اندازه که به گرامیداشت شهادتها دعوت شده ایم به بزرگداشت ولادتها و اعیاد نیز سفارش شده ایم. سرور و شادی از ولادت امام حسین کمتر از غم و ماتم برای مصیبتهای او در کربلا نیست.
لااقل از شب سوم ماه شعبان که ایام خجسته موالید آن شروع می شود، به خانه عطر و بوی عید بدهید. هنگام عصر، وقتی اعضای خانواده دور هم جمع می شوند، یک سی دی مولودی خوانی روشن کنید تا برای چند دقیقه یاد اهل بیت و نام مبارکشان در خانه ذکر شود. با بوی ملایم اسفند، شیرینی و شربت، فضای شاد خانه را در موالید سوم ، چهارم و پنجم شعبان، تقویت کنید. خانه شما در این چند روز باید از تمیزی برق بزند. پس از قبل آمادگی لازم را برای جاری شدن عطر شعبان در خانه پیدا کنید. اگر فرزندانتان به چیزی نیاز دارند، از این فرصت استفاده کنید و آن را در اعیاد ماه شعبان به ایشان هدیه کنید. اگر بناست مشکلی را حل کنید یا جشنی برای مناسبتی بگیرید آنها را محول به شعبان کنید. شادی های شعبان را با معنویات در هم بپیچید فرضا جمعه های شعبان به جای پارک و سینما و ... سری به امامزاده های اطراف بزنید. می توانید غذای مورد علاقه فرزندان را با تزئینات ویژه به همراه بردارید و در فضای سبز نزدیک امامزادگان میل کنید و تنها بخشی از وقتتان را به زیارت و نماز اختصاص دهید. لازم نیست در این مسئله زیاده روی کنید .همین حضور در فضای معنوی حرم امامزادگان تاثیر خوبی خواهد داشت.
کاری کنید شادی از دل شما برخیزد و تمام خانه را پر کند. چنانچه نام یکی از اعضای خانواده همنام با یکی از بزرگانی است که در ایام نخستین شعبان به دنیا آمده اند، به او تبریک بگویید و هر چند کوچک، کادویی به او هدیه کنید. اگر خودتان همنام هستید پخش شیرینی را به جهت خوشحال بودن از این همنامی جدی بگیرید.
اما نیمه شعبان را به نوعی از همه روزهای سال جدا کنید. برای بزرگداشت نیمه شعبان واقعا هزینه کنید. جشن گرفتن تولد حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه) در خانه تاثیر تربیتی بسیار خوبی دارد. ضمن آنکه ارادت ما را نیز به حضرتش نشان می دهد.
بوی گلهای طبیعی را در این روز از فضای خانه دریغ نکنید. اگر امکان دارد گل نرگس تهیه کنید. علاوه بر آنکه نماد علاقه ما به حضرت صاحب الزمان است دارای خاصیت های بسیار خوبی است که خوب است در طول سال حتما از آن استفاده کنیم
به خواص گل نرگس چه در کتابهای طب گیاهی و چه در روایات اسلامی اشاره شده است من جمله در جلوگیری از برخی بیماریهای روانی و زکام موثر دانسته شده است. لذا توصیه شده لااقل سالی یکبار آن را ببویید، چه زمانی بهتر از نیمه شعبان
برای ورود به ماه رمضان آماده شوید
خوشبختی واقعی برای خانواده ایست که دنیا و آخرت را با هم داشته باشد. ماه رمضان دری به سوی خوشبختی آخرتی است. حتی اگر به دلایل شرعی از روزه گرفتن معاف هستید، به هیچ وجه خودتان را از مزایای عظیم ماه رمضان محروم ندانید. روزه تنها یکی از الطاف ماه رمضان است. اما برای آنکه در ماه رمضان بیشترین استفاده ها ار از این ماه مبارک بکنید و حال معنوی خوبی داشته باشید، آمادگی آن را در ماه شعبان برای خود و خانواده تان ایجاد کنید.
گاهی دور هم جمع شوید و راجع به مسائل معنوی صحبت کنید. سری به قران و مفاتیح بزنید و با هم اقدام به خواندن یک دعا یا یک سوره نمایید. دور هم دعا خواندن (نه به روشی که در هیئت ها می خوانند، بلکه بسیار صمیمانه و بدون حالتی اندوهناک) می تواند خاطره بسیار زیبا و دلچسبی را از دعا و قرآن برای اعضای خانواده به جا گذارد. اگر می توانید در ماه شعبان به پابوس امام رضا یا حضرت معصومه بروید یا در حرم دیگر امامزادگان به اتفاق هم یک نماز مستحبی بخوانید. این قبیل کارها آمادگی روانی فوق العاده ای برای بهتر بهره بردن از ماه رمضان را برای ما ایجاد می کند. اما چنانچه زیاد به این مستحبات عادت ندارید زیاده روی نکنید یا به فرزندان اجبار و سختگیری نکنید. آنچه مهم است تجربه یک حال خوب معنوی است. بچه ها اگر در سنین خردسالی باشند خیلی خوب از این چیزها استقبال می کنند، و هر چند زیاد درک نکنند، به شکل نمادین همراهی می کنند اما اگر نوجوان و بزرگتر هستند، ممکن است به دلایل مختلفی مقاومت نشان دهند،در این صورت خودتان بخوانید. همین بودن ،دیدن و درک کردن هم امتیازات خودش را دارد.
********به وبلاگ من خوش آمدید*********
خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم .
آمین یا رب العالمین