سفیر صلحِ شورای مرکزی مسیحیان خاورمیانه، پیش از سفر به ایران پنج کشور ترکیه، گرجستان، ارمنستان، سوریه و عراق را پشت سر گذاشته و در مجموع ۱۴۰ گزارش نوشته است، ولی به گفته خودش باید همین تعداد را فقط از سفرش به ایران بنویسد!
به رپرتاژ خبرینه و به نقل از خبرگزاری مهر، متن جلسه درس اخلاق اخیر آیت الله مظاهری برای علاقه مندان در پی می آید؛
فصل پانزدهم بحث ما در معرفه النفس، اعمال انسان بود، و گفتم این اعمال منقسم میشود به سه قسم یا سه مرتبه. قسمت اوّل به معنای پاداشها و مزدهاست. کسانی که اعمال خوب بهجا میآورند، پروردگار عالم خیر دنیا و آخرت به آنها عنایت میکند. به قول قرآن حیات طیّب در این دنیا و حیات طیّبتر در آخرت. در این باره مقداری صحبت کردم. قسم دوّم اعمال یا مرتبۀ دوم، تجسّم عمل است، و اینکه اعمال ما در این دنیا خیر و در آخرت بهشت میشود. در این دنیا یک زندگی راحت و یک زندگی منهای غم و غصّه و اضطرابخاطر دارد و در آخرت بهشت با آن همه نعمتها در اثر اعمال ماست. به قول قرآن: «بِما کُنْتُمْ تَعْمَلُونَ» [۱]
در این دو قسم مقداری صحبت کردم و بحث امشبمان راجع به قسم سوّم یا مرتبۀ سوم از اعمال است. و اینکه ما از قرآن و روایات استفاده میکنیم که اعمال ما برای ما هویتساز است. اعمال خوب ما یک انسان کامل درست میکند. در دنیا پیش اهل دل نورانیت خاصی دارد. نزد اهلبیت «سلاماللهعلیهم» محبوبیّت خاصّی دارد. اما اعمال بد، انسانیّت انسان را نابود میکند و انسان در همین دنیا به صورت یک حیوان مجسّم میشود. اگر چشم بصیرت باشد...
به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فعالان رسانه ای حجاز، با انتشار عکسی از برگزاری یک دوره آموزشی تحت عنوان "آیا زن انسان است یا نه" در دانشگاه شهر مکه خبر داده اند.
بنابر این گزارش، در آگهی مطبوعاتی که در رابطه با مکان و زمان برگزاری این دوره منتشر شده، شماره هایی برای تماس درج شده است. این در حالی است که عربستان سعودی تابع قوانین فرقه ضاله "وهابیت" بوده و قوانین انحرافی آن را در این کشور اجرا می کنند. طبق این قوانین زنان حق نشستن در کنار پدر، برادر، و محارم خویش را نداشته و در صورت نیاز به بیرون رفتن الزاما باید به همراه یکی از محارم ذکور خود اینکار را نجام دهد.
برخی از علمدوستان در تلاش هستند تا به کمک پیشرفت علم وجود جن را اثبات کنند، در مقابل برخی محققان در تلاشند تا وجود آن را رد کنند و مشاهده آن را به بیماریهای روانی همچون شیزوفرنی مرتبط بدانند.
به گزارش خبرنگارحوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در جهان اطراف، بسیاری از موارد به چشم انسان قابل رویت نیستند اما قدرتشان از انسان بیشتر است. اشعه X، میکروبها، ویروسها، تکسلولیها، الکترونها و همچنین جنها از این جمله اند که نمیتوان وجود آنها را انکار کرد. بر این اساس هم نمی توان به این علت که ما نمیتوانیم جنیان را ببینیم، وجود آنها را رد کنیم.
حضرت آیت الله واعظ طبسی، نماینده ولی فقیه در خراسان و تولیت عظمای آستان قدس رضوی بامداد روز جمعه 14 اسفند ماه دار فانی را وداع گفت.
ضایعه ارتحال حضرت آیت الله واعظ طبسی رحمةالله علیه، را به محضر حضرت حجت ابن الحسن (عج)، مقام معظم رهبری و عموم هموطنان و هماستانیهای عزیز تسلیت میگوییم.
این عالم ربانی و مجاهد نستوه که جزو یاران پیشگام حضرت امام خمینی(ره) در عرصه مبارزات انقلابی بود، پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در عرصه های مختلف، خدمات متعددی را ارائه داد که توسعه بارگاه منور حضرت رضا(ع) و گسترش فعالیت های فرهنگی این آستان ملکوتی جزو برجسته ترین آن هاست.
زندگی نامه آیت الله واعظ طبسی: (لطفا به ادامه مطلب بروید)
اهل ایرانم
روزگارم بد نیست
کشوری دارم من
که به اذعان خود غربیها
قدرت اول این منطقه است
چه کسی بود صدا زد تحریم؟!
چه کسی بود صدا زد لوزان!
سخن از افراط و سخن از تفریط است
من در این آبادی
دیپلماتی را دیدم
که همه اش میخندید
و رییسی که مرا اهل جهنم دانست
وبه من گفت که دلواپس چی هستی تو؟
رو به او کردم و با فرم ملیحی
که خودش میداند
همزبان گشتم و با او به سخن بنشستم
و برایش گفتم
آنچه را میدانم:
دل من آرام است
و دگر نیست دلم دلواپس
من خدایی دارم که دراین نزدیکی است
و دلم قرص به مردی است بزرگ
رهبری دارم من
رهرو راه علی(ع)
رهبری دارم من
که در این ورطه وانفسایی
و در این طوفانها
چشم در چشم دل او بستم
و دلم چون یک کوه
تکیه دارد به دل دریایش!
تو بگو یک ذره
تو بگو یک لحظه
نیستم دلواپس
چون که بعد از الله
که خدا حفظ کند آقا را
بگو ان شاءالله
چشم امید به دستان علی دارم من
او بگوید همگی میجنگیم
او بخواهد همگی میمیریم
او اگر امر کند
انتقام فدک و کرب و بلا را یکجا
ما از این دشمن دون میگیریم!
آوای «اشهد ان محمد رسول ا...» كه امروز از مناره های مساجد شیعه و سنی درسراسر دنیا به گوش افلاكیان می رسد، صدای مسلمانانی است كه وحدت و همدلیشان را برای پگاه صلح و دوستی فریاد می زنند، و فریاد می زنند یا رسول الله ما «... ولا تفرقوا » تو را شنیدیم و به دل عزم و عشق وحدت و همراهی را داریم.
سالروز ولادت خجسته وپرمیمنت خاتم المرسلین، رحمهللعالمین، فخر عالم و آدم، پیامآور عزت، رحمت وسعادت کلّ بشرحضرت محمد مصطفی (صلیالله علیه وآله وسلم) و آغاز هفته وحدت و نیز ولادت با سعادت پیشوای راستین صالحین و صدیقی آن حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) را به همه امت اسلامی تبریک عرض مینماییم.
آنگاه که اندیشه پرحیله ستمگران، دین خدا را به رأی خویش تفسیر میکرد، تلألوی خورشید تو بود که جاده حقیقت را همواره روشن نگاه میداشت و جاده امامت تنها 28 سال زیر قدمهای جوان تو جوانه زد و پس از آن به فرزندت مهدی(عج)، عزیزترینِ خلق خدا، به امانت رسید؛ امانتی برای تداوم صراط مستقیم.
بعد من مهدی من بی کس و تنها ماند
به غریبی یگانه پسرم گریه کنید
گریه ی منتظران مرحم زخم دل اوست
بر ظهور خَلَف منتظرم گریه کنید
امروز، فانوس اشکهایمان را تا ظهور زاده تو روشن میکنیم تا به شمشیر عدالتش، روزی بغض 1400 ساله را بگشاید.
...اي بهار آفرينش! اي سبب خلقت! . نامت بلند و دينت پاينده باد...
ماه "ربیع الاول" همانگونه كه از اسم آن پیداست بهار ماه ها مى باشد؛ به جهت اینكه آثار رحمت خداوند در آن هویداست . در این ماه ذخایر بركات خداوند و نورهاى زیبایى او بر زمین فرود آمده است . زیرا میلاد رسول خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ) در این ماه است و مى توان ادعا كرد از اول آفرینش زمین رحمتى مانند آن به خود ندیده است .
ماه محرم و صفر را پشت سر گذاشتیم با اندوه و اشک و ناله ،اشک ریختیم و دل تازه کردیم و با یاد عظمت آقا ابا عبدالله الحسین بزرگ شدیم، از خزان عفلت به برکت اشک های محرم و صفر به بهار رسیدیم و اکنون وقت آن است که در این بهار به یمن رویش دوباریمان سجده شکر به جای آوریم و این بهار را قدر بدانیم و بندگی کنیم.
غروب آخرین روز صفر انگار، بغضی در سینه ات می کارد که تمام وجودت را در التهاب خود متاثر می کند. وقتی خورشید در واپسین لحظه های تلالو این روز به سر می برد گویی این شهر باز رنگ شهود می گیرد و مرور می کند ماجرای شهادت را ...
و آن ها که اینجا زائرند همه شاهدند که چه سوز و گدازی بر جان خادمان حضرتش می افتد در این لحظه ها. آن ها که هویت خود را از وجود با برکت این امام رئوف وام گرفته اند، در این لحظه ها سوگوارتر از هر آنی، همراه با یکدیگر به زیارت مشرف می شوند و باز با لاله های فروزان در دست، اشک های روی گونه، نوحه های روی لب و هزاران آه و سوز در دل به عزا بر میخیزند برای مولایشان حضرت امام علی ابن موسی الرضا(ع).
سال 1763 ميلادى در تاريخ افكار ولتر نقطه عطفى بود. در اين سال بود كه سرانجام تصوير جديدى از حضرت محمّد [(ص)] و پيروانش در ذهن او ترسيم شد، قضاوت او نيز درباره شخص پيامبر اسلام [(ص)] كه هميشه مورد عنادش بود تغيير كرد و آنگاه كه حقيقت را بازيافت درباره آن حضرت گفت: محمّد [(ص)] بى گمان مردى بسيار بزرگ بود و مردان بزرگى نيز در دامن فضل و كمال خود پرورش داد. قانون گذارى خردمند، جهانگشايى توانا، فرمانروايى دادگستر، پيامبرى پرهيزگار بود و بزرگترين انقلاب هاى روى زمين را پديد آورد(اسلام از نظر ولتر، ص 28 و 53).
ولتر در سال 1776 ميلادى به ياد نمايشنامه فناتيسم، نخستين اثر ضد اسلامى اش، آخرين سخن خود را بر زبان آورد كه: "من در حق محمّد [(ص)] بسيار بد كردم" و چون برداشت هاى اوليه او از اسلام تحت تأثير نوشته هاى مغرضانه مسيحيان بود از روى خشم مى گفت: "همه كتاب هايى را كه تاكنون مسيحيان درباره مسلمانان نوشته اند بايد بر آتش افكند."
تُولْستوى
لئو تولستوى ( 1910 ـ 1828 ) نويسنده مشهور روسى در كتاب خود به نام محمد [ صلى الله عليه و آله و سلم ] مى گويد: جاى هيچگونه شبهه و ترديد نيست كه پيامبر اسلام از بزرگان مصلحين دنيااست، آن هم مصلحى كه به جامعه بشريت خدمات شايانى كرده است. و اين فخر و مباهات براى او بس است كه يك ملت خون ريز و وحشى را از چنگال اهريمنان عادات زشت و شنيع برهانيد و راه ترقى را بر روى آنان بازكرد و حال آن كه هر مرد عادى نمى تواند به چنين كار شگرفى اقدام كند و نتيجه بگيرد.
بنابر اين شخص شخيص پيامبر اسلام، سزاوار همه گونه احترام و اكرام مى باشد شريعت پيامبر اسلام به علت توافق آن باعقل و حكمت در آينده عالم گير خواهد شد.(دكتر گوستاو لوبون، اسلام و عرب، ص 154 و 159)
شايد در عكسها ديده باشيد كه در بالاي گنبد سبز پيامبر (ص) يك برجستگي شبيه قبر وجود دارد و بالطبع سخنانی درباره آن به گوشتان رسیده باشد . اما واقعیت آن چیست ؟ ...
همواره آیین ها و ادیان مختلف با هدف همبستگی میان پیروان و هویت بخشی به جریان اجتماعی خود، ایامی را در سال مشخص کرده و پیروان خویش را ملزم به شرکت در این اجتماعات می کنند.یکی از پیامدهای اینگونه تجمعات، نمود جهانی و به نوعی تبلیغ آن جریان اجتماعی است که معمولا در جامعه جهانی تاثیر گذار است.
به فرموده مقام معظم رهبری:
خلا وجود اجتماعی عظیم و بین المللی در میان شیعیان را حضور میلیونی در ایام اربعین پر می کند. کربلا می تواند«نماد» تبلور وحدت وبیعت با امام باشد که «نمود»ی جهانی خواهد داشت. شروع جاذبه مغناطیس حسینی در روز اربعین است، این همان مغناطیسی است که امروز هم با گذشت قرنهای متمادی در دل من و شما هست.
پیاده به زیارت امام حسین(علیه السلام) رفتن موضوعیت دارد:
آیا اربعین واقیت دارد یا اینکه مورخان شیعی این را برای تراژدی کربلا ساخته اند تا آنرا احساسی تر نشان دهند؟آیا جریان اربعین در 61یا سال دیگر بوده است ؟
اربـعين در لغت، به معناي چهل، چهار دهه (لغت نامه دهخدا، 5/164) و در اصطلاح، سپري شدن چهل روز از مرگ کسي و بر پاي داشتن مراسمي براي بزرگداشت اوست. اين واژه در اصطلاح شيعه، به طـور خـاص بـر روز بـيـسـتـم مـاه صـفـر يـعـنـي چـهـل روز پـس از واقـعـه عـاشـورا و شهادت امام حسين (ع) و يارانش اطلاق مي گردد (همان) و به اربعين حسيني نامبردار است.
غـالب دانـشـمـنـدان روز بـيـسـتـم صفر را اربعين حسيني دانسته اند .قـول شيخ بهايي درين باره يکتا و استثنايي است. او نوزده صفر را روز اربـعـيـن حسيني دانسته و تمام ويژگي هاي اربعين از لحاظ ديني، مانند زيارت وارد براي آن روز، و از لحاظ تاريخي، مانند حـضور جابر بن عبداللّه انصاري در کربلا را در روز نوزده صفر دانـسـتـه اسـت. ايـن اخـتـلاف از آن جاست که ...لطفا به ائامه مطلب بروید
صبح ، عمر سعد بر کشته های لشگر خود نماز خوانده و دستور داد به خاک سپردند .
بعد از ظهر ، بدستور عمرسعد ، باقیمانده کاروان حسین (ع) را از قتلگاه و از کنار بدن امام (ع) و دیگر شهیدان عبور داده و با این شکنجه روحی ، بسوی کوفه روانه کردند .
توسط مردان قبیله اسد ، دفن بدن بی سر شهیدان شروع شد .
********به وبلاگ من خوش آمدید*********
خدایا مرا ببخش / مرا فهمی ده تا فرامین وحکمت هایت را درک کنم/ و مرا فرصتی دیگر برای بهتر بودن ده تا دستهاو زبان تو شوم .
آمین یا رب العالمین